Film ” Borba Titana”

Bioskop, Zabava — By on May 31, 2010 6:26 pm

Film Borba TitanaPersej (Sem Vortington) je sin bogova, odgajan kao čovek. On pokušava da zaštiti svoju porodicu od Hada (Ralf Fajns), osvetoljubivog boga podzemlja.

Budući da nema šta da izgubi, Persej predvodi opasnu misiju kako bi sprečio Hada da oduzme moć Zevsu (Lijam Nison) i prenese pakao na zemlju. S četom hrabrih ratnika on kreće na opasni put duboko u zabranjeni svet. U borbi s bezbožnim demonima i užasnim zverima, on može da preživi jedino ako prihvati svoju božiju prirodu, izazove sudbinu i sam stvori budućnost.

Film “Borba Titana” govori o konačnoj bici za moć u kojoj se nadmeću ljudi s kraljevima i kraljevi s bogovima. Ali, rat između bogova mogao bi da uništi ceo svet…

Glavne uloge: Lijam Nison (Liam Neeson), Ralf Fajns (Ralph Fiennes), Sem Vortington (Sam Worthington), Pit Posltvejt (Pete Postlethwaite), Meds Mikelsen (Mads Mikkelsen), Džema Arterton (Gemma Arterton)

Trajanje: 106 minuta

Žanr: Akcija, drama, fantazija, 3 D

Pogledajte odlomak iz filma:

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ženski parfemi – Avril Lavigne: Forbidden Rose

Forbidden Rose je novi parfem Avril Lavigne koji će se na tržištu pojaviti u julu 2010. godine. Lepa nežno ljubičasta...

Close