Demi Mur tražila razvod jer voli žene?

Psssttt....Trač, Zabava — By on November 19, 2011 3:21 pm
Demi Mur i Ašton Kučer

Demi Mur i Ašton Kučer

Nakon šest godina braka, Demi Mur je odlučila da pokrene razvod od Aštona Kučera. Iako su mediji kao glavni povod za to navodili glumčevu prevaru, izvor blizak Murovoj tvrdi da je pravi razlog to što ona voli žene.

“Demi voli žene podjednako koliko voli i muškarce, tako da od Aštona nije uvek dobijala sve što joj je potrebno”, rekao je izvor za magazin “America’s Star”.

Insajder tvrdi da se par još pre venčanja dogovorio da će njihov brak biti “otvorenog tipa”, odnosno da im je dozvoljeno da se viđaju i spavaju sa drugim osobama.

“Svi u Holivudu su znali za njihov dogovor, ali nekako su uspeli to da sačuvaju od publike”, tvrdi izvor.

Britni Džons, koja tvrdi da je bila Aštonova prva ljubavnica, slaže se sa tim da je par imao otvoren brak. “Njih dvoje su imali dogovor da dele ljubavnike, jer je i Demi volela žene. Ašton mi je rekao da se oseća loše jer me je uzeo samo za sebe”, rekla je ona.

Uprkos navodnom dogovoru o slobodnijoj bračnoj zajednici, Ašton i njegova 16 godina starija supruga odlučili su da se razvedu. Demi je već predala papire, a sada im predstoji borba oko podele imovine.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Karamel Ice coffee

Potrebno: 4 kašike sladoleda od lešnika 2 kašike smeđeg šećera 3 kašike šlaga 150 ml "friz" kafe kašika karamel sirupa...

Close