Bogatašica imovinu ostavila… čivavi!

Zabava — By on June 18, 2010 7:36 pm

Čivava i gazdaricaGejl Posner preminula je u 68. godini, a iako je za sobom ostavila sina i porodicu, kuću vrednu osam miliona dolara i tri miliona u banci ostavila je svojoj čivavi!

Sin Bret Kar sada pokušava na sudu da dobije novac, pošto tvrdi da je osoblje njegovoj majci “ispralo mozak” da zavešta novac psu. Karu je testamentom ostavljeno samo 600.000 dolara.

Čivava Končita zajedno sa druga dva psa Posnerove svakodnevno uživa u vili vrednoj osam miliona dolara, osoblju koje ih dvori 24 sata dnevno, ogrlicama od po 10.000 dolara…

Posnerova je od oca nasledila bogatstvo od 50 miliona, ali je pred kraj života bila bolesna, depresivna i na lekovima. Njen sin tvrdi da ju je osoblje nagovorilo da ostavi novac psu kako bi ga prisvojilo za sebe. Inače, Posnerova je svojim telohraniteljima ostavila ukupno 12 miliona dolara, a ličnom treneru 1,3 miliona.

Ovaj slučaj rešiće se na sudu, a podseća na primer milionerke Leone Helmsli, koja je svom malteškom terijeru ostavila 12 miliona, ali je sudija tu sumu kasnije smanjio na dva miliona.

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Srpkinja postala mis Grčke!

Unuka legendarnog Đorđa Marjanovića i ćerka košarkaša Branislava Prelevića, Ana Prelević, proglašena za najlepšu devojku u Grčkoj. Ana je u...

Close