Udala se Kim Kardašijan

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on August 22, 2011 10:53 am

Kim Kardašijan

Kim Kardašijan

Kim Kardašijan, koja je jedna od najplaćenijih rijaliti zvezda i igrač Nju Džersi Netsa Kris Hamfris, razmenili su juče svoje bračne zavete u privatnoj vili u južnoj Kaliforniji, rekao je njen portparol magazinu ”Pipl”.

Na venčanju je bilo oko 440 zvanica, uključujući i glumice Evu Longoriju i Lindzi Lohan. Kardašijanova je nosila čipkastu venčanicu boje slonove kosti, koju je dizajnirala poznata modna kreatorka Vera Vang.

Venčanje je snimljeno u dve emisije pod nazivom ”Kimino venčanje iz bajke: Događaj Kardašijan” i biće prikazano u oktobru na ”E!” televiziji, a fotografije sa venčanja je otkupio magazin ”Pipl”.

Kim Kardašijan se zabavlja sa Hamfrisom od 2010. godine, a on ju je zaprosio u maju 2011. godine dijamantskim prstenom od 20,5 karata.

Ona je je jedna od najplaćenijih rijaliti ličnosti na američkoj televiziji sa zaradom od oko 6 miliona dolara za 2010. godinu. Pored toga njoj je plaćena garderoba, parfemi, nakit, kreme za potamljivanje tena, kao i drugi proizvodi.

Hamfrisu (26) ovo je prvi brak, dok je Kardašijanova (30) bila u braku sa muzičkim producentom Dejmonom Tomasom od 2000. do 2004. godine.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ceca sa terase gledala utakmicu na Marakani!

Svetlana  Ceca Ražnatović sa terase svoje vile tik do Marakane gledala je fudbalsku utakmicu Crvene Zvezde i Rena. Iako je...

Close