Raskinuli Milorad Čavić i Ivana Đerisilo

Aktuelno, Najsvežije vesti, Srbija i region, Vesti — By on January 5, 2010 5:25 pm
Milorad Čavić

Milorad Čavić

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić i odbojkašica Ivana Đerisilo definitivno su raskinuli jednoipogodišnju ljubavnu vezu.

Od oktobra 2008. godine Milorad i Ivana su nekoliko puta raskidali i mirili se, da bi 31. decembra definitivno stavili tačku na svoju ljubav i Novu Godinu dočekali odvojeno. Razlog raskida, kako pričaju njihovi poznanici, jeste taj što se Miloradu svideo noćni život i provod do zore po beogradskim klubovima u društvu lepih devojaka, što Ivana, koja trenutno živi u Istanbulu, nikako nije mogla da toleriše.

Ljubav između najpopularnijeg plivača i odbojkašice desila se na Olimpijadi u Pekingu 2008. godine. Ivana je u to vreme bila u braku, a Milorad u vezi.

Tags: , , , ,

2 Komentara

 1. goran says:

  boze ima li jos ljubavi na ovom svetu, glumci se vole, poznati se vole, plivaci se vole, odbojkasi se vole, pljuvaci u dalj se vole, dodje coveku da osvoji tri nobelove nagrade, pet oskara i sest sampionskih titula i stotine milijardi dolara pa da nesto kaze o sebi.

  Mozda su se voleli mozda ne.. njihova stvar… lepi mladi ljudi, postoje dok tragaju za sobom…

  njihova veza njihova stvar…

 2. goran says:

  ima li jos ljubavi na ovom svetu, glumci se vole, poznati se vole, da li jos neko postoji sem njih, plivaci se vole, odbojkasi se vole, pljuvaci u dalj se vole, dodje coveku da osvoji tri nobelove nagrade, pet oskara i sest sampionskih titula i stotine milijardi dolara pa da nesto kaze o sebi… i ja se volim, volim samog sebe…

  Mozda su se voleli mozda ne.. njihova stvar… lepi mladi ljudi, postoje dok tragaju za sobom…

  njihova veza njihova stvar… njihova bezveza njihova stvar… Mi treba da postojimo zbog nas a oni zbog sebe…

Ostavite komentar


Read previous post:
Kome bolje pristaje? Taylor Momsen Vs. Goldie Hawn

Bila je to prava igra sa godinama kada su se Taylor Momsen i Goldie Hawn pojavile u istoj elegantnoj Diorovoj...

Close