Manekenka Tijana Milošević preminula od sepse

Aktuelno, Najsvežije vesti, Srbija i region, Vesti — By on October 28, 2011 11:43 am

Tijana MiloševićPoznata srpska manekenka iz agencije “Model tatu” Tijana Milošević (30), top-model i jedno od zaštitnih lica “Bambijevog” keksa “plazma”, umrla je od sepse.

“Četiri dana se borila za život. Svi smo u šoku! Ne razumem zašto bi sada pisali o njoj, a niko nije o tome koliko je bila uspešna dok je bila živa! Tragedija je velika i njena porodica je u agoniji, posebno zato što je bila mlada i što je za sobom ostavila malog sina”, rekla je Mina Zimonjić, vlasnica modne agencije “Model tatu”.

Ona je dodala da je Tijana bila vrhunski model i jedna od najlepših Srpkinja.

“Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini… Uradila je reklame za “Bambi”, “Don kafu”, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji -Tvojih pet minuta, nečiji ceo život”, rekla je Mina Zimonjić.

Ni suprug Milan, a ni Mina Zimonjić nisu želeli da kažu kako je Tijana Milošević dobila sepsu. Nezvanično smo saznali da je trovanje nastupilo posle popravke zuba! Intervencija je najverovatnije urađena 16. oktobra, a četiri dana kasnije prestalo je da kuca srce Tijane Milošević.

Tags: , , , , , , , , ,

1 Komentar

  1. Sanja says:

    Stvarno mi je žao, tako mlada, lepa, iznad svega zračila je neverovatnom dečjom nevinošću.NA NEBU JE JOŠ JEDAN ANDJEO.TIJANINOJ PORODICI, PRIJATELJIMA ISKRENO SAUČEŠĆE.

Ostavite komentar


Read previous post:
Novi festival u Srbiji – Big Snow festival

Posle Guče, EXIT-a, Beer Fest-a, Srbija je dobila još jedan muzički festival. Radi se o zimskom festivalu Big Snow, koji...

Close