Galager protiv Galagera

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on August 19, 2011 5:16 pm

Braća Galager

Braća Galager

Lijam Galager (38) tužio je rođenog brata Noela Galagera (44) zbog klevete da je jedan koncert benda Oasis otkazan zbog “Lijamovog mamurluka”.

“Podneo sam tužbu protiv Noela Galagera zbog izjave da je Oasis otkazao nastup na V festivalu 2009. godine zbog mog mamurluka, iako i sam zna da nisam mogao da pevam zbog laringitisa koji je utvrdio lekar na jutro koncerta”, piše u zvaničnom saopštenju Lijama Galagera.

Pevač navodi da je nekoliko puta tražio od brata da mu se javno izvini zbog “laži”, a kada ovaj to nije učinio, rešio je da stvar prepusti Višem sudu u Londonu.

Priča o otkazivanju koncerta zbog posledica pijanstva nije jedina stvar koju je mlađi brat zamerio starijem.

“Noel je lagao i kada je rekao da je izbila svađa među članovima benda jer sam želeo da reklamiram moju liniju odeće tokom turneje, i da je to jedan od razloga raspada benda Oasis. Istina je da takva priča nikada nije ni postojala, nije bilo nikakve svađe, niti sam zahtevao promociju ‘Pretty Green’ brenda na turneji”, piše Lijam i dodaje da je navikao da ga brat naziva “svakakvim imenima”, kao i da je on u prošlosti znao da “kaže par stvari” o Noelu, ali “sve što Noel tvrdi prevazilazi obična rokenrol ‘prepucavanja’ i dovodi u pitanje profesionalizam Lijama Galagera”.

“Sve što želim je izvinjenje i da fanovi benda Oasis saznaju istinu”, objašnjava mlađi Galager .

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Sladoled od kafe

Potrebno: 5 dl mleka 4 žumanceta 125 gr šećera 2 kašičice kafe Priprema: Umutite žumanca sa šećerom, pa ih skuvajte...

Close