Dodeljene su Gremi nagrade

Hollywood i svet, Kultura, Muzika, Najsvežije vesti, Zabava — By on February 1, 2010 6:26 pm
Beyonce peva na dodeli Gremi nagrada

Beyonce peva na dodeli Gremi nagrada

Veče dodele prestižnih nagrada ” Gremi” u Los Anđelesu bilo je uzbudljivo i nezaboravno! Na 52. svečanoj dodeli nagrada američke Akademije za diskografsku umetnost i nauke prisustvovali si mnogi poznati izvođači.

Pop diva Beyonce dobila je šest nagrada Gremi. Između ostalog, ona je nagrađena u kategorijama pesma godine, za numeru “Single Ladies (Put A Ring On It)”, najbolji ritam i bluz album (“I Am … Sasha Fierce”), najbolju žensku vokalnu pop interpretaciju, za pesmu “Halo” i najbolju ritam i bluz pesmu (“Single Ladies”).

Nagradu za album godine dobila je Tejlor Svift, čiji je album “Fearless” proglašen i za najbolji kantri album.

Nagrada za singl godine pripala je grupi “Kings of Leon“, za numeru “Use Somebody”, koja je nagrađena i u kategoriji najbolja rok pesma. Lady Gaga dobila je dva Gremija, za najbolju dens numeru (“Poker Face”) i najbolji elektronski dens album (“The Fame”).

Po tri nagrade dobili su grupa “Black Eyed Pease” i Jay-Z, koji je pored ostalog nagrađen za najbolju mušku vokalnu rep interpretaciju, za “Run This Town”. “Black Eyed Pease” su pobedili u kategoriji najbolji pop album (“The E.N.D.”).

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Vreme za sreću

Sedela sam i razmišljala. Uočila sam da većina nas često ne primeti kako nekada upadnemo u mašineriju zvanu "svakodnevnica" i...

Close