Anđelina Džoli sutra u poseti Hrvatskoj

Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on August 19, 2010 3:19 pm

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli dolazi u Hrvatsku – vest je koja dominira svim hrvatskim medijima. Jedna od najlepših glumica Holivuda bi trebalo da poseti Brione, gde planira da vidi predstavu pozorišta Uliks – “Kralj Lir”.

Nagađa se kako bi gospođa Pit “Kralja Lira” trebalo da vidi u petak, a u prilog tome ide i popis gostiju koji bi tog dana trebalo da se pojave na letnjoj pozornici tvrđave Minor.

Anđelina će, ukoliko dođe, predstavu gledati u društvu najviših hrvatskih zavaničnika, premijerke Jadranke Kosor, ministra kulture Bože Biškupića i ministra turizma Damira Bajsa koji su odlučili da, nakon devet godina izvođenja, “Lira” gledaju baš u petak.

Hrvatski mediji pišu da bi glumica trebala da u petak ujutro stigne na Brione, gde bi trebalo da bude gošća teatra Uliks, odnosno Rade Šerbedžije koji glumi glavnu ulogu u predstavi “Kralj Lir”, njegove supruge Lenke Udovički koja je režirala predstavu.

Anđelina Džoli je nedavno sa Bredom Pitom boravila na Balkanu gde je posetila izbeglice u BiH, a zatim su nekoliko dana proveli u Crnoj Gori.

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Marama – šik letnji detalj

Nijedna Francuskinja ili Italijanka koja drži do sebe ne može da zamisli da u svom ormaru nema neku zanimljivu veliku...

Close