Adrijana Lima uživa u roditeljstvu

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on May 17, 2010 5:47 pm
Adrijana Lima i Marko Jarić

Adrijana Lima i Marko Jarić

Brazilska manekenka koja se prošle godine za Dan zaljubljenih udala za košarkaša Marka Jarića, u novembru je postala mama devojčice Valentine.

” Za mene je najbolji posao na svetu biti mama. Nikada nisam ni pomislila da mogu toliko da volim i uvek sam se pitala da li bezuslovna ljubav zaista postoji. Sada znam da postoji jer sam je osetila”, rekla je Adrijana, piše “Story”.

Činjenica da je tokom trudnoće saznala da boluje od preklampsije, sindroma koji pogađa između pet i osam odsto trudnica, a koji je podjednako opasan i za majku i za bebu jer uzrokuje povišeni pritisak, primorala je Adrijanu da miruje kod kuće dve nedelje. Beba je zbog toga stigla na svet u trideset četvrtoj nedelji, a nakon rođenja imala je nepuna dva kilograma.

Valentina je bila najmanja beba u bolnici. Mada sam želela da se porodim kod kuće, to je u mom slučaju bilo nemoguće. S obzirom na to da kao roditelj želite da date sve od sebe i da ne dopustite da se išta dogodi vašoj bebi, taj period bio je veoma stresan za mene”, rekla je Adrijana i dodala da ju je “nova uloga” potpun promenila.

“Sada sam mnogo zrelija i mnogo sigurnija, a i promenili su mi se prioriteti u životu. Osećam se snažnije”.

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Zimonjić i Nestor izgubili u finalu u Madridu

Srpsko-kanadski teniski par Nenad Zimonjić i Danijel Nestor izgubili su u nedelju u finalu masters turnira u Madridu od Amerikanaca...

Close