Printovi su u modi

Moda i lepota, Modne novosti i trendovi — By on November 5, 2011 7:01 pm

Dolce Gabbana printDivlji, bogati, eklektični, pomalo psihodelični printovi i ove jeseni će biti totalna modna senzacija, posebno kada su u pitanju haljine.

Na pistama Londona, Milana, Pariza i Njujorka videli smo očaravajući ples boja i raskošnih detalja.

Sećanje na sada već legendarne Pradine prugice, iako dovedeno gotovo do neprepoznavanja, živi u kreacijama etikete Proenza Šuler za narednu sezonu.

Ako želite da budete u trendu, važno je da shvatite pravilo da šara na šaru ide. Karo dezen, prugice i pepito možete da kombinujete bez bilo kakve bojazni da će vas proglasiti za modni promašaj. Ukoliko niste opčinjeni geometrijom, možete da koristite cveće i slikane materijale – sve što podseća na umetničku sliku je poželjno na odeći.

Animal print

I ne, nije reč samo o odeći za dan. U printu je sve. I poslovna odeća i garderoba koju želite da nosite na proslavama. Bitno je samo jedno – da uklopite materijale. Tačnije, ili je reč samo o debljim zimskim materijalima, ili je reč o svili i ostalim finim tkaninama koje su namenjene za toplije dane ili svečane prilike.

Ne ustručavajte se, iskoristite maštu.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Bazel: Đoković izgubio od Nišikorija

Najbolje rangirani teniser na svetu Novak Đoković izgubio je u polufinalu turnira u Bazelu od Japanca Keija Nišikorija sa 1:2...

Close