Nedelja mode u Njujorku

Moda i lepota, Modne novosti i trendovi — By on February 15, 2010 6:04 pm

Nedelja mode u Njujorku počela je 11. i traje do 18. februara. Biće prikazani modeli za sezonu jesen/zima 2010/11. Prvog dana nedelje mode prikazani su modeli Gven Stefani (L.A.M.B), Maksa Azrije (BCBG) i Ričarda Čaja.

Model Ričarda Čaja

Model Ričarda Čaja

Maks Azrija predstavio je slojevite kombinacije u ne baš inspirativnim nijansama crne, sive i snežno bele, uz povremene tonove plave i žute.

Kolekcijom su preovlađivale haljine poput šala koje se obmotavaju oko tela, sa dugim prozirnim rukavima ispod. Večernje haljine verovatno će se svideti svakoj ženi koja želi da izgleda blago nepredvidivo ali ne previše ekstravagantno.

Modeli s leva: Vena Cava, BCBG Maks Azrija, i Jen Kao

Modeli s leva: Vena Cava, BCBG Maks Azrija, i Jen Kao

Veliki kompliment dat je dizajnerki Gven Stefani. Prisutni su pažljivo posmatrali njene modele – sa pin-ap frizurama, istaknutim očima i vrtoglavim potpeticama – kao i u urbanu, trendi odeću po kojoj je muzičarkina modna marka L.A.M.B prepoznatljiva.

Gven Stefani i njeni modeli

Gven Stefani i njeni modeli

Među ostalim dizajnerima koji su svoje modele prikazali, ili će tek prikazati nalaze se: Mischka, Calvin Klein, Carolina Herrera, Christian Siriano, Diane Von Furstenbeg, DKNY, La Perla, Lacoste, Ralph Lauren, Victoria Beckham, Vassilios Kostetsos i drugi.

Model iz kolekcije DKNY

Model iz kolekcije DKNY

Modni svet koji se okupio u Bryant parku da isprati nove trendove, pričao je između ostalog i o smrti dizajnera Aleksandera Mekvina. Njegovo odsutsvo svakako će se osetiti i tokom preostalih dana njujorške modne smotre.

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Hari Mata Hari se oženio

Poznati pevač Hari Varešanović oženio je u Osijeku svoju dugogodišnju devojku Jasminku Ištuk, javljaju tamošnji mediji. Iako se pevač trudio...

Close