Kockice leda u službi lepote

Aktuelno, Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on July 14, 2013 10:44 am

 

Novi kozmetički proizvod koji će dati odgovor na sve vaše probleme u vezi sa kožom jesu – kockice leda! No, kada ih koristite za lice, umotajte ih u gazu jer direktnom primenom leda na lice možete dovesti do pucanja kapilara.

Kockice leda se koriste za smanjenje vidljivosti akni. Nekoliko minuta kockicom leda trljajte područje kože zahvaćeno aknama i smanjićete upalu.

Led je takođe odlično rešenje za osobe koje imaju masnu kožu. Umivajte se drobljenim ledom sedam dana i videćete pozitivne rezultate.

Osobe koje imaju velike pore na licu i vratu trebalo bi 30 dana da primenjuju tretman s kockicama leda, to jest da njime svakodnevno masiraju lice i vrat.

Za instant osveženje koristite kockice leda u kombinaciji s ružinom vodom jer na taj način možete ublažiti opekotine od sunca.

Da li ste znali da led možete koristiti i za uklanjaje dlačica s lica? Iako je to dugotrajan proces, hladnoća može potpuno da umrtvi koren dlake. Nakon što izmasirate lice kockicama leda, primenite i prirodni piling za lice.

(Lepota i zdravlje)

 

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Plaža
Saveti pred letovanje

  Iako ponekad mislimo da sve znamo o kupanju i sunčanju, nije na odmet poslušati savete stručnih lica: Hladovina pravi...

Close