Iz MAC-a nam stiže praznična kolekcija “Frosted Firework”

Aktuelno, Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on October 20, 2020 6:40 pm

 

U duhu praznika koji nam se približavaju, MAC kompanija nam otkriva svoju najnoviju kolekciju koja nosi naziv “Frosted Firework”.

Lica ovogodišnje kampanje su Bretman Rock, Loren Gray i Karen Sarahi Gonzalez. Budući da šminka predstavlja savršen praznični poklon, MAC kompleti su namenjeni svima onima koji se ne plaše da prigrle svog unutrašnjeg šminkera.

Kompleti boja i palete nove MAC kolekcije odišu kreativnošću, maštom i donose prazničnu čaroliju sa sobom. Obezbeđuju vam beskrajan izbor savršenih make up izdanja za proslave i žurke. Ova kolekcija obuhvata niz kompleta za usne kao što su Firework Like a Charm komplet, koji sadrži sjaj za usne i ruževe u različitim nijansama od ružičaste do crvene boje.

MAC 1

Potom slede Extra Dimension Skinfinish highlighter u ledeno beloj, i topoj zlatno-bronzanoj varijanti, savršen za sve one koji žele da postignu taj prelepi metalni sjaj. Ponuda senki uključuje paletu Rocket To Fame i Extra Dimension Foil senku za oči, koja dolazi u pet sezonskih boja.

MAC 3

Ako ste raspoloženi ove sezone za malo novogodišnjeg i božićnog glama, ovo je kolekcija koju ne biste trebali da preskočite. Omogućiće vam da sa lakoćom kreirate taj famozni zavodnički izgled i biće postojana na vašem licu tokom cele večeri.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Sejk od kajsije
Šejk od kajsije

  Potrebno: kajsije 200 ml voćnog jogurta 200 ml mleka Priprema: Kajsije, voćni jogurt, mleko i led staviti u blender....

Close