Razvode se Melani Grifit i Antonio Banderas

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on July 13, 2012 2:40 pm

 

Nakon što je vest o razvodu Tom Kruza i Kejti Holms odjeknula brzinom svetlosti, iz Holivuda stiže još jedna vest o razvodu poznatog glumačkog para – Melani Grifit i Antonio Banderasa.

Antonio Banderas i Melani Grifit se trenutno suočavaju sa krupnim bračnim problemima koji bi mogli da ih dovedu do razvoda.

Već neko vreme kruže glasine da su Melani dozlogrdila Antoniova “flertovanja” sa drugim ženama, a nedavno je na ulici uslikana bez burme na ruci.

“Biće to veoma ružan razvod, jer je u pitanju puno novca, oko 50 miliona dolara”, rekla je glumičina prijateljica.

“Melani je u haosu. Ne samo da postoji opasnost da izgubi ljubav svog života, već je njena karijera gotova dok je Antoniova zvezda još uvek u usponu”, kazala je ona, dodajući da su se odnosi dvoje glumaca posebno pogoršali nakon što je na nedavnom festivalu u Kanu Antonio uhvaćen kako flertuje ne sa jednom, već dve “egzotične lepotice”.

“Ljubomora je već godinama izjeda i ne verujem da može i dalje da živi u strahu da će je on prevariti”, objasnio je isti izvor.

Ovaj popularni holivudski par je u braku od 1996. godine i imaju 15-godišnju ćerku Stelu.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Reklama za Chanel karmin
Reklama za “Rouge Allure” iz Chanel Beauty linije (video)

  Nova reklama za karmin iz Chanel linije nikoga nije ostavila ravnodušnim. U pitanju je efektna reklama za "Chanel Beauty",...

Close