Problemi u raju – Kim se dosađuje?

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on June 2, 2014 4:01 pm

 

Iako su se mediji raspisali o tome kako par uživa, čini se da medeni mesec nije bio tako medeni.

Ovaj popularni par odlučio je da medeni mesec provede na veoma neobičan način: viđeni su kako uživaju u prirodi, voze se biciklima i uživaju u irskom pivu Guinness u lokalnom pabu i odlaze u bioskop. Možda im je samo na kratko dosadio glamur i luksuz i hteli su na kratko da uživaju u ‘običnim’ stvarima, ali možda je problem u nečem drugom.

Mediji nagađaju da su ipak nastupili određeni problemi jer je starleta u nedelju viđena u Njujorku- sama! Kanje bi trebalo u četvrtak da bude u Ostinu u Teksasu pa su nastupila nagađanja zašto je par već sada razdvojen, piše Holivud Lajf.

“Kim je bila razočarana idejom da deo svog medenog meseca provede u kišnoj Irskoj. Ona je priželjkivala neku glamurozniju destinaciju koja bi se poklapala s njihovim italijanskim venčanjem. Pet dana u Irskoj bilo joj je teško da izdrži pa je molila supruga da skrate taj boravak i preskoče i planirani jednodnevni izlet u Dablinu”, rekao je izvor.

Budući da se Kim vratila sama u Los Anđeles, i to bez venčanog prstena na ruci, neki se pitaju jesu li već počeli problemi u raju.

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
jarka boja sminke
Usne u jarkim bojama su hit ove sezone

  Želite da blistate ove sezone? Nema problema! Modni stručnjaci savetuju da ovog proleća i leta budete što upečatljiviji, kako...

Close