Poginuo Pol Voker, glumac iz “Paklenih ulica”

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on December 1, 2013 11:21 am

 

Glumac koji se proslavio ulogom u filmu “Paklene ulice” , Pol Voker, poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji.

Vin Dizel napisao na Twitteru: “Nebo je dobilo novog anđela”.

Tragedija se dogodila u subotu u blizini Los Anđelesa, kada je automobil kojim je upravljao Vokerov (40) prijatelj sleteo s puta, udario u stub i eksplodirao.

Vest o glumčevoj pogibiji objavila je njegova porodica na Vokerovom Twitteru: “Teška srca vas obaveštavamo da je Pol Voker poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći”.

Pol Voker je rođen u blizini Los Anđelesa 12. septembra 1973. Sa 12 godina je počeo da radi dečije televizijske emisije. Na filmu je debitovao 1987. godine u horor komediji “Monster in the Closet”, ali je tek 1998. godine dobio ulogu koja mu je donela slavu – “Meet the Deedles”.

Voker se proslavio ulogom u akcionom filmu “Paklene ulice” u kome je zaigrao zajedno sa Vinom Dizelom. Poznat je i po ulogama u filmovima “Joy Ride”, “Into the Blue”, “Timeline” i u ostvarenju Klinta Istvuda “Flags of Our Fathers”.

Ubrzo po objavljivanju vesti o tragičnoj smrti mladog glumca, kolege su počele da mu odaju počast porukama na Twitteru.

Vin Dizel je napisao “Nebo je dobilo novog anđela, počivaj u miru prijatelju”, Dvejn Džonson “Šaljem svoju ljubav i snagu njegovoj porodici, a snagu ćemo svi naći u njegovoj svetlosti”.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

1 Komentar

  1. Sonja says:

    RIP Pol! Bas sam se rastuzila, strasna vest! :(((

Ostavite komentar


Read previous post:
helanke4
Helanke…

  Nekada smo ih viđali samo u teretanama ili u joga studiju, ali sada su helanke postale važan deo svakog...

Close