Kolege zabrinute za Emiliju Klark iz “Igre prestola”

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on October 19, 2013 9:09 am

 

Emilija Klark (25), koja je osvojila fanove širom sveta ulogom kalisi Deneris Targarjen u seriji “Igra prestola”, ima aneurizmu na mozgu, piše britanska štampa.

Emilija je takođe i nedavno hospitalizovana.

Problem je otkriven letos, kada je morala hitno da bude smeštena u bolnicu u Njujorku, gde je boravila tokom igranja predstave “Doručak kod Tifanija” na Brodveju.

Emilija nije želela da javno govori o tom problemu, pa ekipa serije koja trenutno snima četvrtu sezonu nije ni znala za to.

Ijan Glen, koji u seriji igra njenog pratioca Džoru Mormonta, rekao je britanskoj štampi da se kompletna ekipa prepala kada je čula za Emilijino stanje.

“Zaista smo bili zabrinuti, ali nas je ona uverila da prima terapiju i da stanje ne bi trebalo da joj se pogorša. Mlada je i vodi računa o sebi, tako da se nadamo najboljem”, rekao je Glen.

Četvrta sezona jedne od najgledanijih serija na svetu, ove godine se snimala u Dubrovniku, Splitu i okolini, a glumci su se na Facebooku-u zahvalili hrvatskim domaćinima na gostoprimstvu. Premijera nove sezone očekuje se na proleće.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Knjiga-Prva bračna noć
Knjiga “Prva bračna noć”

  Loti samo želi da se uda – naravno, za onog pravog. Sigurna je da će je njen momak zaprositi....

Close