J.LO: Još uvek patim zbog razvoda

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on March 17, 2012 3:20 pm

 

Pevačica Dženifer Lopez pokazala je svoju savršenu liniju u četvrtoj deceniji na naslovnoj strani američkog magazina “Vogue”.

Dženifer Lopez na naslovnici "Vogue" magazina

Dženifer Lopez na naslovnici "Vogue" magazina

U crvenoj lepršavoj haljini i visokim potpeticama Dženifer izgleda bolje nego ikad. Pored toga što se i dalje bavi muzikom lepa Latinoamerikanka je i sudija u rijaliti šou programima, a ima i svoju liniju odeće i parfema. U žiži interesovanja poslednjih meseci je zbog svog novog dečka Kaspera Smarta.

U intervjuu Dženifer je prvi put otvorila dušu i ispričala da uprkos svemu još  nije prebolela razvod od Marka Entonija.

“I dalje smo prijatelji i naravno roditelji ali treba još mnogo vremena. Teško je. Ali osećam se veoma ponosno zbog načina na koji smo to uradili. Činimo najbolje za našu decu”, kaže J.LO koja ima blizance Emu i Maksa.

Poznata pevačica rekla je kako bi volela da svoju romansu sa Kasperom Smartom drži dalje od očiju javnosti.

“On je divan. Ali to ste već videli. Ne želim da pričam previše o njemu jer je to moja privatnost”, rekla je kratko Dženifer.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Mišel Vilijams vs. Gvinet Paltrou
Kome bolje stoji – Mišel ili Gvinet?

  Dve zvezde, isti Louis Vuitton sako, ali u različitoj boji. Dve glumice Mišel Vilijams i Gvinet Paltrou opredelile su...

Close