Hju Džekmen deli ljubavne savete

Aktuelno, Psssttt....Trač, Zabava — By on July 13, 2013 7:43 pm

 

Popularni glumac Hju Džekmen i njegova supruga Debori Li Fernes (57) su u braku 17 godina. Džekmen je u magazinu “Good Housekeeping”, otkrio koja je tajna tako dugog i dobrog braka, na koji mu ceo Holivud zavidi.

“Pre nego što počnem da vam otkrivam sitne detalje, veoma je bitno da sa vašim partnerima budete prijatelji, kao što smo Debora i ja. Kliknuli smo čim smo se upoznali. Samo smo se smejali”, rekao je Hju.

On je objasnio da je za dobar brak potrebno mnogo truda, ali da je njegovo pravilo za romansu iznenađenje.

“Ako joj kupujem cveće svakog utorka, to je lepo, ali da li je romantično? Naročito kada imate decu, sve postaje manje-više rutina”, ispričao je glumac.

Zbog toga Hju svakodnevnicu začini nekim iznenađenjem.

“Dođem nenajavljen sa snimanja. Pravim se da sam na setu i kažem da ću doći kasno uveče. I onda je šokiram. Dođem u sred dana, dok su deca u školi i rezervišem mesta u njenom omiljenom restoranu.

Takođe, ima još jedno pravilo koga se pridržava- da nikada nije više od dve nedelje ne bude razdvojen od porodice.

“Kada sam upoznao svoju suprugu, ona je radila kao producentkinja i iza sebe je imala 20 filmova, tako da je shvatala kako udaljenost utiče na intimnost. Tada mi je rekla da se ne brine da li ću da se smuvam sa partnerkom, već to što se onda ljudi lako naviknu na odvojen život i na rešavanje problema na svoju ruku”, rekao je Džekmen.

Zato je posavetovao čitaoce da uvek pričaju sa svojim partnerima, bilo o dobrom, bilo o lošem, jer je “to je kamen temeljac svakog odnosa”.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Tequila sunrise
Koktel “Tequila sunrise”

  Potrebno: 4 cl tekile sok od pomorandže 1 cl sirupa "grenadine" Priprema: Napunite visoki tambler kockama leda i usitnjenim...

Close