Da li ste videli anđela? (video)

Aktuelno, Taty kutak — By on December 30, 2009 10:51 am

AnđeoZnam…nije me bilo par dana. Vaša Taty je na odmoru. Sada su praznici pa sam lepo spakovala kofer u svom maniru, i zaputila se na neku topliju destinaciju. Dosta je bilo hladno u mom gradu, i moram vam priznati, ovde gde sam sada vreme je idealno, sunce sija, pijem svoju kaficu, i surfujem internetom.

Nekako kada imam vremena i malo sam slobodnija što se tiče posla, na internetu uvek pronađem interesantne stvari…Tako je bilo i ovaj put. Moje pitanje glasi-Da li verujete u anđele? Ja sam se baš zapitala da li anđeli postoje, da li su vidljivi okom, ali s obzirom da nikada nisam videla anđela,ostala je samo vera. A onda sam pronašla video koji ću podeliti sa vama.

Navodno,cela stvar se odigrala negde na Novom Beogradu u Srbiji. Čovek je snimao zalazak sunca i ukazuje na činjenicu da je usnimio anđela kako silazi sa neba! Nakon spuštanja “anđela” i prolaska kroz zidove zgrade, “anđeo” se ponovo pojavljuje! Ali ovaj put u vidu dva svetla odsjaja, nalik na senku! Čovek koji je snimao “spuštanje anđela”, je nakon ovog događaja posetio blok zgrada odakle je ugledao šta se dogodilo, a onda su mu stanari zgrade rekli da je jedan čovek preminuo nekoliko minuta ranije!

Sada vam moram reći da sam  ja, kao racionalna osoba, ovaj put ipak ostala bez teksta. Pitanja su počela da naviru-Da li se to stvarno desilo? Da li to jeste anđeo? Da li anđeli postoje i jesu okom vidljivi? Da li je ovo snimak foto montaža? Ili ipak postoji “nesto gore” i spušta se na zemlju a vidljivo je?…Odgovor na ovo pitanje moram da nađem sama.

Vama preporučujem da pogledate video i date svoj komentar.

Šaljem vam veliki pozdrav!

Vaša Taty

Pogledajte video:

Tags: ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Bananas fosters

Potrebno: 4 kašike butera 3/4 šolje braon šećera (može i obični) 1/2 kašičice cimeta i malo oraščića 4 banane 1/4...

Close