Britani Marfi je ubijena?

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on November 19, 2013 6:14 pm

 

Toksikološki izveštaj koji je zatražio otac preminule glumice Britani Marfi pokazuje da glumica nije umrla prirodnom smrću kao što se ranije verovalo, piše list “Gardijan”.

 Britani Marfi i njen muž Sajmon Mondžak, preminuli su u razmaku od pet meseci od sličnih simptoma jake upale pluća 2009. godine, međutim Anđelo Bertoleti (87), veruje da su njegovu ćerku otrovali, te je dobio dozvolu da ponovo pokrene istragu o njenoj smrti.

Nova istraga je pokazala da se u glumičinom telu nalaze ostatci otrova za miševe i insekte, koji ukazuju na to da njena smrt nije bila slučajna.

U rezultatima te istrage navodi se da je otkriveno “deset teških metala čiji je nivo viši nekoliko puta od propisanih”.

“Ako se eliminiše mogućnost slučajnog, čestog izlaganja teškim metalima, onda je jedino logično objasnjenje da je uključena i treća strana sa kriminalnom namerom”, navodi se u izveštaju.

“Ismijavali su moju ćerku da je anoreksična i da je zavisnica kada su se žalili da su im životi u opasnosti”, kazao je Anđelo i dodao da neće odustati od istrage dok ne sazna istinu.

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Severina za Elle
Gola Severina za “Elle”

  Hrvatska pevačica Severina pozirala je gola za naslovnu stranu magazina "Elle". Pevačica je još jednom dokazala da i dalje...

Close