Bojana Stojković: Dajem braku još jednu šansu

Psssttt....Trač, Zabava — By on January 23, 2012 4:34 pm

 

Manekenka o čijem se braku sa fudbalerom Vladimirom Stojkovićem pisalo i više nego što treba kaže da ne gubi veru u večnu ljubav.

Bojana i Vladimir Stojković venčali su se u junu 2009, i u aprilu prošle godine dobili sina Lava. Proteklih nedelja bili su na meti žute štampe zbog navodnih učestalih svađa i izbegavanja da se zajedno pojave u javnosti, a tračevi su kulminirali pričom da je golman Partizana fizički nasrnuo na suprugu.

“Izbegavala sam da pričam o našem odnosu, ali kada se pojavio trač da me je suprug pretukao, morala sam da reagujem. Istina je da smo imali burnu verbalnu raspravu i da je verovatno neko od komšija pozvao policiju. Vladimir nikada nije podigao ruku na mene”, kaže u intervjuu za “Svet” Bojana Stojković.

Ona priznaje da je iza njih problematičan i krizan period, ali da su najviše zbog sina Lava odlučili da daju braku još jednu šansu.

“Veliki pritisak javnosti uzdrmao je naš brak, i stvorio se jaz, dok smo mi gurali probleme ‘pod tepih’. Radimo na odnosu i komunikaciji, i moram priznati da mi se smučilo ovoliko eksponiranje u medijima. Shvatila sam da sam zaboravila kako je lepo biti anoniman”.

Prevazišli su krizni period, konačno pronašli vilu na Dedinju koja im odgovara i ispunjava sve njihove kriterijume, i počinju ispočetka.

“Nažalost, kao da su mediji i javnost razočarani pomirenjem. Međutim, sve i da se jednog dana razvedemo, nećete čuti ružnu reč ni od Vladimira, ni od mene”, zaključuje manekenka.

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Kad Džesika Alba savetuje Beyonce…

  Glumica Džesika Alba savetovala je Beyonce da proda fotografije svoje ćerke Blu Ajvi Karter kako bi sebi olakšala život...

Close