Bilbija: Pobedićemo Zvezdu

Srbija i region, Vesti — By on April 29, 2010 3:05 pm

Napadač Vojvodine Nemanja Bilbija, golom za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, pokazao da se vraća u formu posle povrede.

Nekadašnji član banjalučkog Borca načeo je Turke na tuzlanskom Tušnju (4:1) i za 50 minuta stvorio i promašio još nekoliko prilika, što svakako predstavlja ohrabrenje za mladog igrača.

” Povreda nije 100 odsto sanirana, ali ću do subote biti potpuno spreman. Najvažnije za mene je što sam dao gol, zbog samopouzdanja”, izjavio je Bilbija za banjalučki “EuroBlic”.

Fudbal Bilbija

On se nada šansi u prvenstvenom duelu sa Borcem u Čačku, kako bi što bolje osetio teren pred finale Lav Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

” Ako ponovimo igru iz utakmice sa Partizanom u polufinalu, pobedićemo i Zvezdu. Oni su ispustili prvo mesto u Superligi i sigurno će da ‘zagrizu’ u Kupu, ali mislim da mi imamo više šansi. Zvezda igra promenljivo”, podvukao je devetnaestogodišnji napadač Voše.

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Louis Vuitton tuži Bokija 13!

Spot " Otvori se" Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, koji je režirao Dejan Milićević dobro je znan fanovima makedonskog...

Close