Riki Martin je gej!

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on March 30, 2010 2:34 pm
Riki Martin

Riki Martin

Poznati latino srcelomac, jedan od najatraktivnijih latino pevača, Riki Martin, obelodanio je da je homoseksualac.

Pevač je u ponedeljak postavio pismo na svoj sajt. U njemu navodi da je odluka da u javnost izađe sa tom činjenicom bila plod “vrlo intenzivnog procesa”.

“Ponosan sam što mogu da kažem da sam srećan homoseksualac”, piše Riki. Pevač objašnjava da je “pre nekoliko meseci” odlučio da napiše memoare, što je, kako je naveo, predosetio kao oslobađajući čin. Napisao je i da je odluka da otkrije svoju homoseksualnost “ključni preokret” u njegovom životu jer je ta tajna vremenom postala “previše težak terat”.

Riki Martin je otac blizanaca koje mu je 2008. godine rodila surogat majka. On kaže i da su dva dečaka doprinela odluci da obelodani da je homoseksualac.

Dodao je da je tajnu čuvao i po savetu ljudi iz svog okruženja koji su bili uvereni da bi otkivanje moglo da mu uništi karijeru. “Mnoge osobe su mi govorile da bi sve ove godine rada i sve što sam postigao, mogli da propadnu”.

Verujemo da je ova vest, i izjava Riki Martina slomila mnoga srca njegovih obožavateljki.

Jedna stvar je sigurna, njegova muzika je uvek primamljiva, a on jeste jedan on najseksipilnijih muškaraca koji hoda zemljom.

Uživajte uz video za pesmu ” Maria”.

Tags: , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Svečane frizure sa podignutom kosom

Kada se pomene reč frizura, prva asocijacija jesu žene. Bilo da se radi o odlasku u frizerski salon, ili je...

Close