Gospođa Berluskoni traži 43 miliona!

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on November 26, 2009 7:11 pm

Veronika i Silvijo BerluskoniKako navodi Mondo, supruga Silvia Berluskonija, Veronika Lario traži da joj italijanski premijer isplaćuje godišnju alimentaciju od 43 miliona evra, odnosno 3,5 miliona evra mesečno.

Veronika Lario (52) podnela je zahtev za razvod početkom maja posle skandala u kome je njen muž doveden u vezu sa osamnaestogodišnjom manekenkom.

Prema pisanju milanskog lista “Korijere dela sera”, Berluskoni je Veroniki, s kojom je bio 20 godina u braku i ima troje dece, poručio da je spreman da joj plaća 200.000 do najviše 300.000 evra mesečno.

“Izvori bliski premijeru navode da je Veronika već dobila između 60 i 70 miliona evra”, navodi list.

Marija Kristina Moreli, advokat Veronike Lario, nije želela da novinarima daje izjave koje se tiču njenih klijenata.

Veronika Lario nakon 30 godina zajedničkog života u maju je zatražila razvod zbog muževljevih afera sa mladim i lepim ženama. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak Silvija Berluskonija na proslavu 18. rođendana manekenke iz Napulja.

Silvio Berluskoni i Veronika Lario upoznali su se 1980. godine, a venčali su se deset godina kasnije, kada se italijanski premijer razveo.

Imaju troje dece, Barbaru (24), Eleonoru (22) i Luiđija (20).

Silvio Berluskoni je od 1996. do 2008. godine bio najbogatiji Italijan, a na ovogodišnjoj listi časopisa “Forbs”, italijanski premijer je, sa imovinom čija se vrednost procenjuje na 6,5 milijardi dolara, drugi najbogatiji Italijan i 70. najbogatiji čovek na svetu.

Berluskoni je na čelu poslovnog carstva koje, osim ostalog, obuhvata medijske, reklamne, osiguravajuće i građevinske kompanije, a vlasnik je i najuspešnijeg italijanskog fudbalskog kluba -”Milan”.

Tags: , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ravna kosa

Lokne dominiraju svetskom modnom scenom već dve sezone, ali ako su vam dosadile evo nekoliko jednostavnih trikova za ispravljanje kovrdža...

Close