Ana krenula sa pripremama

Aktuelno, Najsvežije vesti, Srbija i region, Vesti — By on November 21, 2009 3:51 pm

Ana Ivanovic1Posle višemesečne pauze, srpska teniserka Ana Ivanović počela je pripreme za novu sezonu. “Već sam počela sa treninzima, za sada je to samo fitnes, ali sledeće nedelje sa Grenefeldom počinjem sa tenisom. Uvek je na početku priprema fokus na kondiciji, a onda postepeno prelazim na tehniku, da bi na kraju treninga, naravno, sve bilo podređeno tenisu”, rekla je Ana.

Srpska teniserka je iza sebe ostavila prilično razačaravajuću sezonu u kojoj nije osovojila nijedan od trofeja, igrala je u samo jednom finalu (Indijan Vels), a trenutno se nalazi na 22. mestu na WTA listi.

“Imala sam odličnu pauzu, provela sam vreme sa prijateljima i porodicom i malo sam putovala. Osećam se odmorno, i kao da ću sve početi iz početka”, izjavila je Ivanovićeva.

Kim Klajsters i Žistin Enan su se vratile profesionalnom tenisu. Koliko će sledeća sezona biti teža zbog njih, i ko će vladati svetom tenisa?

“Teško je predviđati plasman na rang listi ili ko će osvajati turnire, ali sezona će sigurno biti vrlo zanimljiva. Očigledno, sestre Vilijams su uvek vrlo jake, a sada se vraćaju Kim i Žistin, a tu su i dokazane teniserke kao što su Safina i Dementijeva. Polje je izuzetno jako. Nije me iznenadilo što je Kim tako brzo igrala tako dobro – mada nisam očekivala da će osvojiti US Open – i sigurna sam da će i Žistin biti u veoma dobroj formi”, izjavila je Ana.

Tags: , , , ,

Bez Komentara

    Ostavite komentar


    Read previous post:
    Zečice iz sveta mode

    Novi modni trend našao je inspiraciju u životinjskom carstvu, tako da sada na pistama i crvenom tepihu možemo videti dame...

    Close