Ženske cipele – Baletanke

Aktuelno, Moda i lepota, Modne novosti i trendovi — By on March 10, 2010 11:32 am

Nazovite ih predmetom obožavanja, ženskim kultom, nešto što muškarci nikada nisu bili u stanju da razumeju. Da, to su ženske cipele! Ni jedna žena im ne može odoleti, a dame mogu biti srećne da ih ima svih oblika, dezena, dimenzija.

Ovaj put govorićemo o baletankama. Kada su baletanke u pitanju dame željne udobnosti neće ostati uskraćene u modnom smislu.

Što se tiče baletanki, ove sezone su popularne vrlo šarene, poput torbi, s tim da ih ne morate ni usklađivati pod uslovom da nosite jednobojnu odeću. Ali, ako vam je odeća u veselim bojama, tada pokušajte da svoje baletanke i torbu koju nosite uskladite, najbolje u potpunosti. Ako usklađivanje nije moguće, onda probajte da uskladite bar osnovnu boju, a tonovi neka vam budu što sličniji.

Za koju god vrstu baletanki da se odlučite, i za bilo koju boju ili dezen, najvažnije je da se vama dopadaju. A kako su baletanke totalno trendi obuća, vi ćete biti dama od stila.

 

Tags: , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Kad Saša Popović napravi incident (video)

Poslednja emisija "Narod pita" ostaće upamćena po nesvakidašnjem sukobu prvog čoveka "Granda" Saše Popovića i mlade pevačice Tanje Savić. Pevačica...

Close