Toni Nadal: Nadam se da će se sada Đoković i Federer povrediti!

Aktuelno, Vesti — By on December 1, 2012 12:09 pm

 

Teniska sezona tek što se završila, a Toni Nadal je počeo da pravi paklenu uvertiru za narednu godinu. Stric i trener najboljeg španskog tenisera Rafe, koji se vraća na teren krajem godine, izjavio je kako se nada da će sledeće sezone muke sa povredama imati niko drugi do Novak Đoković i Rodžer Federer.

Novak Đoković i Rodžer Federer

Novak Đoković i Rodžer Federer

U željama da Rafa ponovo bude na vrhu, njegov stric i trener Toni očigledno nema mere, već rivalima svog pulena ne želi dobro. Naprotiv.

Tek što je priznao da je najbolji španski teniser plakao zbog rivaliteta sa Novakom Đokovićem, Toni Nadal je, kroz neumesnu šalu poželeo Noletu i Federeru – povrede, kako bi se njegov rođak vratio na vrh.

“Moj posao je uvek bio da budem glas razuma, pa i u najtežim trenucima. Rafa je razvio osećaj odgovornosti, vratio se na teren, ali ne mogu da znam da li je sposoban za povratak na vrh. Mirni smo jer idemo u pravom smeru i nadamo se najboljem. Takođe, nadam se da će sada Novak i Rodžer povrediti”, ni manje ni više je poručio Toni Nadal, u šali za sajt tennisearth.com

Podsetimo, Rafaela Nadala nije bilo na terenu još od Vimbldona zbog povrede kolena i prvi nastup bi trebalo da ima na egzibiciju u Abu Dabiju pred Novu godinu.

(Blic)

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Knjiga-Vidimo se u Kapkejk kafeu
Knjiga “Vidimo se u Kapkejk kafeu”

  Dođite i upoznajte Isi Rendal, ponosnu vlasnicu Kapkejk kafea. Isi Rendal ume da peče kolače. Ne, više od toga...

Close