Milan Popović izdao zvanično saopštenje povodom Severininog intervjua

Aktuelno, Srbija i region, Vesti — By on December 22, 2013 11:19 am

 

Biznismen Milan Popović je izdao zvanično saopštenje za medije u kome se osvrće na neistine koje je Severina izrekla u intervjuu za magazin “Story”.

“Nikada u životu nisam nikom pretio a pogotovo ne majci svog deteta, o kojoj ništa ružno u javnosti nisam rekao niti ikada imam nameru da to uradim. Dete nisam mogao da viđam zbog prekida svake vrste komunikacije do čega je došlo na Severinino insistiranje. Zbog toga što nisam mogao da viđam svog sina se danas i nalazimo u sudskom procesu.”, naveo je Milan u saopštenju.

“Jedino što želim je da budem ravnopravno roditelj svom detetu kao što mu je roditelj i Severina. Naveli ste u magazinu sudsku odluku da ne mogu da viđam dete van Hrvatske i da je sud imao razloge zašto donosi odluke koje donosi. Želim da nalaglasim da je razlog situaciji u kojoj se nalazi pre svega moj sin pa i ja, tužba koju je njegova majka podnela protiv mene. U jednom od dva intervjua, koja sam dao u životu, sam rekao da sam iz medija saznao da sam veren sa Severinom i to ću i ovim putem ponoviti. U dalje navode rečene kroz usta gospođe Ane, Severinine majke neću ulaziti, jer baka Anu izuzetno poštujem.“, zaključio je biznismen.

(Blic)

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
kapa3
Kapa glavu čuva…

  Pored toga što dobro greju, kape su neizostavni modni detalj u hladno doba godine. Za tmurne, sive dane odlično...

Close