Kristen Stjuart: Patinson i ja ćemo biti ok

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on September 9, 2012 12:50 pm

 

Kristen Stjuart, koja je već nedeljama u žiži javnosti zbog afere sa oženjenim rediteljem zbog koga je prevarila dečka, kolegu iz “Sumrak” serijala Roberta Patinsona, progovorila je u javnosti, prvi put posle skandala.

Kristen, koja na filmskom festivalu u Torontu, predstavlja svoj novi film “On the Road” (Na putu), ekranizaciju istoimenog romana Džeka Keruaka, je na pitanje novinara da li će joj biti neugodno da zajedno sa Patinsonom promoviše poslednji deo “Sumrak” franšize – “Praskozorje 2″, rekla: “Bićemo dobro”.

“Bićemo dobro. Mi smo potpuno ok”, rekla je ona pomalo nesigurno.

Za sada se ne zna u kakvom su odnosu Stjuartova i Patinson, iako mediji spekulišu da više nisu zajedno, budući da ga je prevarila sa rediteljem filma “Snežana i lovac” o čemu su nedeljama brujali svi svetski mediji.

U čitavoj aferi, najžešći udarac pretrpela je upravo 22-godišnja glumica. Patinson je viđen kao oštećena strana, dok se o odgovornosti gotovo duplo starijeg, oženjenog reditelja nije ni govorilo.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Kejt Midlton
Kejt Midlton u drugom stanju?

  Glasine o trudnoći vojvotkinje Kejt Midlton pojavljivale su se nekoliko puta tokom proteklih meseci, ali britanski i američki mediji...

Close