Koliko one imaju godina? Pogledajte koliko su mladolike Džoan i Džeki Kolins

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on April 25, 2014 8:17 am

 

Džoan Kolins ima 80 godina, a njena sestra Džeki 76, ali one uopšte ne izgledaju kao penzionerke. Džoan je još jednom pokazala svoju neverovatnu figuru u crnoj haljini ca belom šarom i crno-belim cipelama.

Ni Džeki nije zaostajala za slavnom sestrom. I ona se odlučila za crno belu kombinaciju, a izgled je upotpunila ogrlicom sa zelenim kamenom.

Njih dve su zajedno došle na prolećni svečani ručak „Women’s Guild Cedars-Sinai“ na Beverli Hilsu. Obe poriču da su se ikad podvrgle plastičnoj operaciji, ali je Džoan priznala da je jednom probala botoks.

“Probala sam jednom i nije dobro izgledalo. Pored toga, plastične operacije su stvorile mnoge nakaze. Ja imam drugarice kojima su zbog korišćenja botoksa ostali grumenovi na licu. A o usnama da i ne pričam”, rekla je pre dve godine.

I Džeki je izjavila da nikad nije imala plastičnu operaciju. “Nikad nisam imala plastičnu operaciju, ali ljudi mi ne veruju. Da sam išla na operaciju, sredila bih vrat. Dopadaju mi se moje crte lica i moj izgled i ne želim da izgledam drugačije”, rekla je Džeki jednom prilikom.

(Žena Blic)

 

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ostrvo leptira knjiga
Knjiga “Ostrvo leptira”

  Velika pustolovina započela je jednim tajanstvenim pismom... Stari posed, jedno pismo iz prošlosti, tajna u dalekom svetu. Istoga dana...

Close