I Nik Sloter je uz Srbiju i Bosnu!

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on May 21, 2014 5:10 pm

 

Glumac Rob Stjuart aktivan na Facebooku – poziva na pomoć, šeruje slike srpskih gradova pod vodom, neustrašivih vatrogasaca i požrtvovanih volontera, sve uz reči – moje misli su sa vama.

Zvezda filma “Nika Slotera za predsednika”, pažljivo prati situaciju u zemlji u kojoj je boravio povodom snimanja svog dokumentarca.

Od kako je region pogodila katastrofa, Stjuart iz dana u dan prati dešavanja i poziva narod da učini šta može da pomogne.

Najavljuje humanitarne akcije i poziva sve da odu na humanitarni koncert benda Atheist rap (njegovih prijateljima koji su mu napisali pesmu i sa kojima je nastupao) na kojem će se prikupljati pomoć za ugrožene.

“Moje misli i molitve su sa svima onima koje su zadesile poplave u Srbiji i Bosni. Porodicama koje su izgubile nekog svog, moje iskreno saučešće”, napisao je “Nik”, a onda najavio nekoliko humanitarnih akcija- jedna od njih je i humanitarni koncert benda Atheist rap 27. maja za koji nema prodaje karata- ulaznice su tri konzervirana trajna proizvoda ili voda.

(Mondo)

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Koko T
I Koko podržala Srbiju

  Popularna američka zvezda, poreklom iz Srbije, Koko Ti, poziva na pomoć poplavljenim područjima Srbije. Nikol Ostin, poznatija pod pseudonimom...

Close