Maskare u boji

Aktuelno, Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on July 9, 2014 9:22 pm

 

Već nekoliko sezona maskare u boji su veoma aktuelne u mejkapu. Preko leta naročito dolaze do izražaja, pa su ih vizažisti s razlogom i ovog puta svrstali u sam vrh trendova. Skladno se uklapaju u različite mejkap stilove, pogodne su za dnevnu i večernju šminku, uz diskretan i vamp look.

Odlično stoje brinetama, plavušama i crvenokosim damama. Ovog leta raznobojne maskare našle su se u ponudi većine kozmetičkih kuća. I koju god da izaberete, vaš mejkap izgledaće upečatljivije, posebno ako ih kombinujete sa kontrasnim bojama.

Sa braon, plavom, ljubičastom ili zelenom maskarom ne možete da pogrešite, važno je samo da pronađete odgovarajuću nijansu. Međutim, ovog leta veliki hit je i pink maskara, kao i žuta i zlatna koja posebno lepo stoji na preplanuloj puti. Vizažisti savetuju da boje uvek birate prema odevnoj kombinaciji, pa ako je ona jednostavna u mirnijim tonovima neka bude i maskara u skladu sa tim, ali ako je neobična i upadljivih tonova, onda i mejkap na očima uklopite u tu sliku.

Maskare u boji najlepše stoje uz bakarne, zemljane, bronzane, zlatne i senke u nijansama peska. Pritom je poželjno da uvek kombinujete suprotne boje, na primer, senku u zemljanom tonu sa plavom maskarom ili srebrnu sa pink.

A sada, maskaru u ruke, i poigrajte se bojama!

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Eva Mendez i Rajan Gosling
Eva Mendez ipak trudna?

  Danas se čula lomljava srca devojaka širom sveta, pri mogućnosti da holivudski srcolomac Rajan Gosling postaje otac. Glumica Eva...

Close