Uskoro serija o Bekamovima

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on November 2, 2020 6:45 pm

 

Bekamovi su potpisali milionski ugovor s Netflixom, koji će uskoro snimiti seriju o životu ove slavne porodice.

Bivša fudbalska zvezda Dejvid Bekam i njegova supruga, nekadašnja pevačica a sada modna dizajnerka Viktorija Bekam, od Netflixa će za ugovor dobiti 16 miliona funti, dok će zauzvrat ovoj producentskoj kući dozvoliti da ih prate u stopu.

Serija će pratiti dešavanja u njihovom svakodnevnom životu, dok će filmske ekipe ipak najviše pratiti Dejvida.

Naime, par koji je “težak” 769 miliona funti će snimati seriju koja će prikazati neviđene trenutke njihove porodice iz svakodnevnog života, a na sve to su pristali jer oni vole da zabeleže na kameri familijarne trenutke.

Bekamovi

Šou će se vrteti oko Dejvidovog života, a svakodnevno će ga pratiti snimateljska ekipa. Gledaoci će takođe moći da vide urnebesne momente iz prošlosti kada se fudbaler udvarao Viktoriji.

Netfliksova serija pokazaće sasvima drugu Dejvidovu stranu, onu koju javnost vrlo retko može da vidi – rekao je izvor blizak porodici i dodao:

“U Dejvidovoj porodici svi su arhivisti. Oni s ponosom dokumentuju njegovu karijeru još od kada je bio dečak i svih ovih godina čuvaju sve stare isečke iz lokalnih novina, iz školske evidencije i timske fotografije.”

Osim članova porodice, u seriji će se naći i svi koji su bili povezani sa Bekamovom fudbalskom karijerom, pa i njegovi nekadašnji saigrači.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Borovnica krem sa kapucinom
Borovnica krem sa kapućinom

  Potrebno: 20 gr kapućino praha 200 gr kisele pavlake 200 gr slatke pavlake 300 gr borovnica 50 gr šećera...

Close