Margot Robi – lepotica i kada se reflektori ugase

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on April 19, 2015 10:27 am

 

Margot Robi, zvezda filma “Vuk sa Vol strita”, sigurno je jedna od najatraktivnijih plavuša u svetskom filmu u poslednjih 10 godina. Na crvenom tepihu tu titulu uvek opravda. Da li je glumica podjednako lepa i u običnom životu?

Glumica je juče uslikana u Torontu u šetnji sa prijateljicom. Margot uživa u lepom vremenu čim ugrabi priliku da malo odmori od profesionalnih obaveza. Trenutno u Kanadi snima film “Suicide Squad”.

Bez šminke, glamurozne odeće i frizure, Margot je i dalje simpatična plavuša koja bi na ulici privukla mnoge poglede.

Margot je odrasla je na jednoj farmi na Zlatnoj obali Australije. U detinjstvu je imala brojne hobije, izučavala je mađioničarske veštine, bavila se surfovanjem i bila starstveni pecaroš.  Posle završetka  srednje škole, Margot je dobila ulogu u tada jednoj od najgledanijih australijskih sapunica,  “Neighbours”. U seriji  je igrala tri godine.

Posle časova dikcije i glume shvatila je da je vreme da se oproba i u Holivud.  Njean premijera je bila serija “Pan Am”.

Pojavljivanje u filmu u “Vuku sa Vol Strita” bilo je presudno za nju, jer ju je učinila zvezdom. Njena sledeća velika uloga je bila sa Vilom Smitom, u romantičnoj komediji “Fokus”.

(Žena Blic)

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Zira hotel
Naši spa hoteli među najboljim na svetu

  Spa hoteli u Srbiji su 16. na svetu, a sedmi u Evropi. Prešišali smo Grčku i Ameriku. Hotelski pretraživač...

Close