Knjiga “Žena na ivici nervnog sloma”

Aktuelno, Kultura, Zabava — By on July 5, 2015 6:53 pm

 

zena_na_ivici_nervnog_sloma-lorna_martinLorna Martin je tipična junakinja koju ćete voleti da mrzite. Zapravo, uživaćete u tome sve do trenutka kada će vam postati draga i dobra prijateljica – jer njen život zbrkan, a možda je i vaš.

Prema standardima većine ljudi, ova tridesetpetogodišnja Glazgovljanka ne bi trebalo da ima mnogo briga: uspešan je novinar, pristojno zarađuje i savršeno je zdrava. Međutim, ona neprestano plače, nije u stanju da ostvari zdravu vezu s muškarcima, nervno je popustila. Podigavši kredit, upušta se u psihijatrijsku terapiju kako bi se izborila sa sobom i egzistencijalnom krizom koja ju je zahvatila.

Žena na ivici nervnog sloma je prvobitno postojala kao kolumna koju je autorka objavljivala na stranicama časopisa Gracija. Zbog velike popularnosti koju su tekstovi imali kod čitalaca Lorna Martin je odlučila da svoj unutrašnji monolog pretoči u izuzetno zabavan i duhovit roman o živetu savremene poslovne žene.

Komentari na knjigu:

“Surovo iskreno i urnebesno zabavno.” – Sunday Herald

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
hotelska soba
Kako da uštedite u hotelu

  Postoji način da vas hotelski smeštaj izađe jefitnije. Za početak, koristite sajtove koji pružaju uslugu poređenja cena hotelskog smeštaja...

Close