Gvinet Paltrou nije izdržala na jeftinoj hrani ni sedam dana

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on April 18, 2015 7:38 pm

 

Američka glumica, Gvinet Paltrou, koja se prošle nedelje priključila kampanji protiv gladi u Njujorku i uzela bon od 29 dolara za hranu tokom nedelju dana, izjavila je da je odustala posle četvrtog dana.

Glumica je pre nedelju dana odgovorila na poziv američkog kuvara Marija Batalija koji učestvuje u akciji u organizaciji Banke hrane Njujorka, koji najsiromašnijim građanima dele bonove od 29 dolara.

Od dobijenog novca Gvinet je kupila integralni pirinač, zelenu salatu, grašak, krompir, jaja, avokado i kukurzne tortilje ali je kako je sama na svom blogu priznala odustala nakon četvrtog  dana.

“Kao što sam i sumnjala, trajalo je četiri dana i nisam mogla da izdržim kad sam videla piletinu i sveže povrće, a da budem iskrena i slatkiše”, napisala je glumica na svom blogu.

Pored Gvinet Paltrou, toj akciji su se priključili Sting i Debi Hari.

Prikupljeni novac namenjen je narodnim kuhinjama u Njujorku. Svaki sedmi Amerikanac, ili 46 miliona njih dobija bonove za hranu.

(Blic)

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Severina
Ovako Severina čestita Uskrs! (foto)

  Danas vernici katoličke veroispovesti proslavljaju Uskrs. Severina je svima koji danas slave čestitala praznik, a pevačica je i ovaj...

Close