Sara Džesika Parker govori o roditeljstvu i novim projektima

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti — By on December 2, 2009 9:20 pm

Sarah Jessica Parker2Sara Džesika Parker možda jeste modna ikona, ali kada vodi svog sedmogodišnjeg sina Džejmsa u školu, drži se podalje od modnih igrarija.

Za januarsko izdanje za 2010. godinu, magazina Glamour, upitana ” Šta prvo stavi na sebe ujutru”, Sara Džesika Parker je odgovorila : ” Odvedem sina u školu i ne želim da ga posramim svojim izgledom”

Majčinstvo je prioritet za glumicu, koja je ranije ove godine dobila bliznakinje- Tabithu i Marion, putem surogat majke.

“Ne može se opisati kako je dobiti dve male devojčice”, rekla je. ” Drugačije je od onog kada je Džejms bio mali, s obzirom da se naša porodica razvijala na netradicionalan način. Nismo planirali dvoje dece, ali smo dvostruko blagosloveni, i divno je” kazala je Sara Džesika.

Inače, glumica radi na filmu ” Did You Hear About  The Morgans?”, koji je romantična komedija, sa Britanskim glumcem Hju Grantom. I takođe snima film ” Sex and The City 2″.

O svom stanju u braku glumica za magazin Glamour nije želela puno da komentariše, s razlogom da se već ta priča prožima po novinama, ali je navela da se ” brak menja kada imaš porodicu”.

Mi joj želimo sve najbolje i u privatnom i u profesionalnom životu, i nadamo se da ćemo sa uživanjem pogledati njena nova filmska ostvarenja.

Tags: , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Horoskop za decembar 2009. godine

OVAN U skladu sa dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi...

Close