Beograd je najbolji grad za zabavu na listi top 5

Aktuelno, Lifestyle, Najsvežije vesti, Putovanja — By on January 2, 2010 3:48 pm

1. Beograd: Višegodišnja loša reputacija Srbije u međunarodnim vodama sada je prošlost, kaže Lonely Planet. Stranci sada uviđaju ono što su građani oduvek znali – da je Beograd stvarno super. Bogata istorija grada, istorijski spomenici Begrada, odlična srpska kuhinja i gostoljubiv narod krase ovaj grad. Beograd nudi raznolik noćni život, u rasponu od jakih zvukova za one koji to vole, do punih restorana i barova u starom delu grada- Skadarliji i klubova i splavovima tokom leta na rekama Savi i Dunavu.

Beograd

Beograd

2. Montreal: Lagodan Montreal je sve više popularan među stranim putnicima, koji uživaju u mestima s dvojezičnim ambijentom, vole dobra lokalna piva, pa čak i skijanje na obližnjoj planini Royal. Montreal ima nezamenjivu studentsku populaciju i atmosferu (Old Montréal) koji gradu daju poseban sjaj, kao i boemski duh. Od kafića u staromodnom maniru, finih jazz klubova, diskoteke i lepi barovi, kao i Festival komedije u julu samo su deo onoga što Montreal nudi.

Montreal

Montreal

3. Buenos Aires: Uz jedinstvenu mešavinu evropske i južnoameričke kulture, i lokalne strasti za igru, argentinski glavni grad pruža plodno tlo za živahni noćni život. Tu je naglasak na modu i raznoliku paletu zabavnih ponuda u Buenos Airesu. Opustite se u finom jazz klubu ili plešite celu noć. Neki od klubova i kulturnih centara nude časove plesa tako da možete naučiti tango i salsu kao lokalno stanovništvo. Tu je sve, od irskih pabova i lokalnih narodnih pesama i zabava u kućnoj atmosferi.

Buenos Aires

Buenos Aires

4. Dubai: Za one koji ga mogu priuštiti, svetska prestonica upadljive potrošnje je nepobediva. Ekstravagancija Dubaija je put preko vrha, sa jako luksuznim hotelima na veštačkim ostrvima, modernim šoping centrima i tonama plemenitih metala koji blistaju u prodavnicama. Ali Dubai je takođe kosmopolitsko mesto, tako da ako niste pozvani na party na brodu ili privatnoj jahti poznte ličnosti, uvek možete ćaskati s ljudima iz celog sveta u barovima i klubovima.

Dubai

Dubai

5. Thessaloniki: Grčki grad, drugi po veličini, je grad koji ima stila, sa puno prodavnica, butika, i modnih salona. Solun ima dug i velik izbor noćnog života tokom meseci kada se poznatije grčke destinacije nalaze u stanju hibernacije. Od art kafića, barova sa Latino muzikom, diskoteke sa house muzikom do strasnog bouzoukia ritma (mesta sa grčkom folk-pop muzikom). To je dovoljno da vas zaintrigira nakon poseta vizantijskih crkava, muzeja i ruševina. Solun nije jeftin, ali u stopu po svom kvalitetu prati grčki glavni grad-Atinu.

Solun

Solun


Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Parfem Christina Aguilera by Night

Promocija parfema pop pevačice Christina Aguilera by Night prolazi u zavodljivom maniru. Parfem i njegova ambalaža inspirisani su njenom omiljenom...

Close