Miley Cyrus u ”Sex and the City 2”

Aktuelno, Hollywood i svet — By on October 23, 2009 11:29 pm

M Miley Cyrus je oduševljena nakon njenog pojavljivanja na snimanju filma” Sex and the City 2″.

Teen zvezda igra samu sebe u filmu, pojavljujući  se se na crvenom tepihu u istoj haljini kao i  karakter Kim Cattrall- PR menadžer  Samantha Jones. Njih dve su snimile scenu prošle nedelje i Miley je otkrila da je otišla kući sa prilično fancy detaljima.

” Vratila sam metalik haljinu”, rekla je Miley. “Ali sam zadržala ogrlicu, koja je mali podsetnik za ono što sam trebala uraditi. Bilo je stvarno lepo iskustvo ” kazala je Miley.

Miley, dugogodišnja obožavateljka serija HBO televizije izjavila je kako je oduševljena angažovanjem za nastavak filma.

Miley je naporno radila da svoje pojavljivanje u filmu uspešno odigra, iako je bila na državnoj turneji. “Bilo je stvarno teško biti tamo jer sam na turneji, ali to je samo nešto što sam stvarno volela”, rekla je ona. “Ja sam uvek jako, jako volela tu seriju, tako da sam oduševljena što sam bila deo tog filma.”

Iako Miley nije mogla otkriti bilo kakve detalje iz filma (Kim Cattrall je ranije izjavila da su glumci i ekipa morali potpisati pravno obvezujuće dokumente kako bi sve ostalo tajna), od onog što zna iz radnje filma, pop princeza predviđa hit.

“Iz onoga što mogu da primetim, film će biti jednako zanimljiv kao i prvi”, rekla je Miley.

Takođe, i za svoje vlasništvo -”Hannah Montana” - Miley je izjavila kako još uvek planira da se vrati nazad u serije Disney Channel-a  za još jednu sezonu pre nego što je napusti.

Uloga Hane Montane je Miley i proslavila, a ona definitivno kaže da je spremna i za nove poduhvate.

Na nama je svakako da odgledamo Sex and the City 2 i ponovo uživamo u priči glavnih junakinja filma.

Tags: , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Severina održala koncert u Beogradu

Poznata hrvatska pevačica, Severina, održala je koncert u Beogradskoj areni 17. oktobra. Velikom koncertu u srpskoj prestonici najviše se, verujemo,...

Close